donderdag 10 februari 2011

Eline's huis / buikkastje / een dag op de beurs

.
Eline's huis

In oktober kwam het boek van Eline's huis uit en eerst dacht ik nog dat het niets voor mij zou zijn maar op steeds meer blogs en ook op de blog van Eline Pellinkhof zelf zag ik de leukste creaties langs komen.
Vorige week heb ik dan ook het boek met de bijbehorende spullen gekocht, alleen het het lint van de Ribbon store miste ik nog en dat werd gister bezorgd.
Het boek is voor een beetje crea bea echt een aanrader, ik denk dat ik het nu al 30x heb doorgebladerd en ik heb dan ook mijn eerste kaart al gemaakt met het mooie papier.
In de winkel kon ik al merken dat ik niet de enige was die het boek gekocht heeft. Bij de Xenos waren alle canvas schilderdoeken op het naturel kleurige linnen dat volgens de omschrijving in het boek bij Ikea te krijgen is was ook al niet meer te krijgen.

Buikkastje

Mijn buikkastje staat eindelijk weer op zijn plaats!!!
Het heeft een paar weken tijd en een discussie met mijn man gekost maar hij staat weer helemaal opgefrist beneden.
Vanaf nu zullen we gaan merken wie er gelijk heeft... mijn man of ik... wat betreft de verf op de greepjes. We zullen gaan zien of de verf blijft zitten.

Een dag op de beurs

Gister ben ik een dag naar de beurs geweest.
Niet om gezellig stands te bekijken en het was ook geen beurs waar vrouwen over het algemeen graag heengaan zoals de woonbeurs, creabeurs of de huishoudbeurs.
Maar ik ging voor mijn werk de hele dag op de bouwbeurs in de jaarbeurs in Utrecht helpen. Het bedrijf waar ik werk is een inkoopcombinatie voor ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en materialen voor de bouw, industrie en het doe-het-zelf-segment.
Wat ik daar gedaan heb...? samen met nog 5 collega's handtrolleys met daar op een draagtas in elkaar zetten en dat was flink aanpoten.
Van te voren had ik niet kunnen raden dat ze zo intrek zouden zijn, echt rijen van soms wel twintig meter stonden er voor de tafels te wachten tot ze een trolley in ontvangst konden nemen en we hebben echt alleen maar leuke reactie gekregen van iedereen.
Om half 4 's middag waren de 2500 trolly's voor die dag op en konden we gaan opruimen en even relaxen tot half 6, toen moest de hele stand opgeruimd en afgesloten worden. Daarna zijn we met een stel collega's naar het hotel gegaan om ons even op te frissen en wat te drinken en als afsluiter voor die dag gingen we in het centrum van Utrecht bij een pizzeria eten.
Ik ben blij dat ik vandaag vrij was, want ik ben nog steeds doodmoe en voel mijn spieren echt overal maar het was echt een ontzettend leuke dag.


21 opmerkingen:

  1. Wat is je buik kastje mooi geworden. En wat een toeval,wij hebben zo'n trolley hier staan. Mijn man is voor zijn werk dinsdag naar de beurs in Utrecht geweest,lekker makkelijk voor al de folders zei hij. Hoefde ik niet zo te sjouwen. Nu las ik het bij jou, leuk toeval.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmmm ja dat boek dat heb ik al meer gezien. lijkt me super. en ik weet zeker dat je buikkastje prachtig blijft..ben benieuwd
    liefs hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Trolley hier, trolley daar, denk dat jij voor een tijdje genoeg trolleys gezien hebt?
    Mooi, al die Eline's huis spullen én boek. Ik ben ze ook al heel veel tegengekomen in de blogosfeer. Hier nergens te koop vrees ik dus als ik het wil, zal op internet moeten zoeken.
    Moooooi kastje zeg, en ja, ik herinner me de greepjes die jij toch schilderde ;)) Blij te lezen dat ik niet de enige ben die manlief moet overtuigen ivm schilderwerken.
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die eline spullen zijn echt geweldig.. ik heb het papier en een stempel gekocht... voor mijn dochter die is net begonnen met kaarten maken maar ik heb spijt dat ik niet iets achter gehouden heb.. misschien dat ik nog wel iets "leen". Ik heb gelukkig gezegd dat de stempel van mij blijft en dat ze die mag gebruiken ;)
    Misschien koop ik het boek ook nog wel... ik wordt heel hebberig en die lintjes... gewoon te leuk toch?
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie spulletjes heb je verzameld, ik vind de stempels van Elines Huis heel erg mooi en je heb ook heel mooi lint.
    Ook je buikkastje is heel mooi geworden, je heb er zo een sfeervol hoekje bij.
    Hopelijk ben je vandaag heerlijk uitgerust, want ik kan me voorstellen dat je na zo'n drukke dag helemaal op bent.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Uit ervaring kan ik je vertellen dat verf op de greepjes prima blijft zitten :) De mijne zijn heel licht zilverkleurig geworden en dat zit er na 1 jaar nog net zo op...dus

    Dat boek, toch maar eens kijken op het net of het iets voor mn wensenlijstje kan worden :)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik had het lint ook besteld en de vlinderstempels, kreeg het gisteren en ben er heel blij mee:)
    je buikkastje is echt heel mooi geworden!
    en de bouwbeurs.. mijn man is daar vandaag naar toe, liep hij je net mis haha;)

    lieve groetjes, Tjitske

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een vrolijk knutselpakket maare ik lees te weinig blogjes denk want ik heb er nog nooit van gehoord. En jij hebt natuurlijk gelijk met de buikkast en als het iets afbladerd dan staat dat toch mooi brocant niet waar?? Kan me voorstellen dat je bekaf was na zo'n dag. Fijn weekend groetjes Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Staat ook op mijn verlanglijstje, het boek van Eline Pinkelhof. Ik ben benieuwd naar je kastje. Ik heb ook nog een buikkastje dat ik wil verven en ik weet nog niet wat ik eigenlijk mooier vind...Ik blijf eht volgen!
    Je huis ziet er trouwens prachtig en sfeervol uit zeg. Heel mooi! Ik kan me voorstellen dat je man er geen zin in heeft de kast te verven. ALs het niet bevalt krijg je het er niet zomaar meer af....een vriending van mij heeft ook een hele grote kast geverfd en dat is wel héél mooi geworden. Een beetje masseren, klein beginnen, en wie weet, gaat hij nog een keer overstag...
    fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk he dat boek van Eline. Ja het is volgens mij reuze in trek bij iedereen.
    Wat is je buikkastje prachtig geworden Saskia. Zo mooi met die greepjes ook wit.
    Wat een drukte zeg bij jullie stand. Wel leuk dat het zo in trek was bij iedereen.
    Alvast een fijn weekend,
    liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoihoi,
    Jááá, dat boek is geweldig. Ik heb al diverse dingen eruit gemaakt. En de clear stamps zijn ook zo super mooi. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken uit het boek.
    Fijne avond!!
    Lieve groet, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je buikkastje is prachtig geworden!!
    Ik vind met name de greepjes ook errug mooi ((-;

    Leuk dat de beurs zo goed bezocht is...dan heb je in ieder geval niet voor niets gestaan.

    fijn weekend..rust maar lekker uit.
    liefs Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooi buikkastje ....ik hoop dat jij gelijk krijgt....hahaha

    Romkje xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie spullen!
    je kastje is schitterend geworden, echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je een prachtig huis je keuken rek is echt geweldig dat wil ik ook in mijn keuken.
    Echt super mooi ook de spulletjes erop!!
    Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie buikkast...je hebt eer van je werk! En het boek Elines huis...heb ik al her en der voorbij zien komen..ziet er heerlijk lief en zoet uit.. Ga het maar eens ozpoeken..

    Liefs en een fijn weekend,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Grappig, het bedrijf waar ik werk staat ook op de Bouwbeurs, diverse collega's zijn van de week al geweest. Als bezoek maar ook als standhouder.

    Mijn oma en inmiddels mijn moeder heeft ook zo'n buikkastje. Bij mijn moeder is die nog blank eiken. Wit is toch mooier.

    Groet,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je buikkastje is erg mooi geworden! Het boek van Eline staat hier ook nog op het verlanglijstje net als de stempels...

    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ooooh, wat istie mooi geworden, dat kastje! Super, ik zou er heel hard langs lopen als ik er eentje in het bruin bij de kringloop tegen zou komen, maar zo mooi wit zou ik het kastje niet kunnen laten staan! Zo zie je maar weer wat een likje verf kan doen. Ik hoop zo dat de verf op de greepjes blijft houden.

    Fijn weekend, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat is je buikkastje prachtig geworden sakia!!!!
    echt waar!

    heel veel plezier ook met het mooie eline boek saskia!!!!

    lieve gr. marja

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ja I.kea kastjes hè...heb vanmiddag t opstapje in elkaar gezet...en in totaal 3x weer uit elkaar gehaald (GRMPH)
    Maar hij zit in elkaar en is inmiddels 1x geschilderd.

    Het buikkastje dat jij hebt heb ik ook alleen gaat de mijne de verkoop in.
    Ben 'm wel zat eigenlijk.

    Ik wens je een hele fijne avond!
    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas