zaterdag 2 april 2011

Steeds een beetje meer pasen in ons huis.

Jeempie, wat zijn we verwend vandaag met zoveel zon en deze temperatuur.
Onze katten voelde het vanmorgen om 8 uur al aan dat het een mooie dag zou gaan worden, alle 4 stonden ze al te huppelen voor de achterdeur. Terwijl ze normaal gesproken toch echt eerst een bakje brokjes wensen.
Op de fiets was het zelfs met zomerjas aan nog warm, 26 graden gaf de thermometer vanmiddag bij het tankstation aan, echt ongekend!

Inmiddels ben ik weer een beetje hersteld van een bijholte ontsteking, dinsdag was ik toch maar even langs de huisarts gegaan in de hoop dat hij me van het gevoel af kon helpen alsof je op je gezicht geslagen bent. Maar nee, bijholte ontsteking is een virus en daar helpt alleen rust en uitzieken bij (de hork) Ik kreeg een schema mee waarin stond dat ik om de drie uur twee paracetamol moest nemen en drie uur laten één ibuprofen en dan weer drie uur later twee paracetamol enz.
Nou ja, toen had ik wel mooi tijd om tussen het pillenslikken door even een beetje paassfeer in huis aan te brengen.
De schalen die ik bij Fort lapin kocht waren het eerste aan de beurt.
De kip stond in één van mijn vorige logjes toch al zo lekker in die terrine dus die mocht met een lekker nestje om zich heen blijven zitten. 
De opengebroken eitjes op de lage schaal kocht ik bij de Intratuin. Dat was wel grappig, ik had het doosje in mijn karretje gezet... stoot een oud mannetje me aan..."mevrouw de eieren die u wilt gaan kopen zijn stuk hoor!" Haha, ja meneer dat hoort zo... hij snapte er niks van. 
De vogeltjes en de ranonkeltjes hebben een enorme aantrekkingskracht op mijn katten, elke ochtend vind ik ze overal terug behalve in deze schaal.

Ik heb ook al een paar takken van de Hazelaar in een vaas staan maar daar moeten eerst nog even wat blaadjes aan komen anders staat het ondanks de versiering zo kaal.
Deze vlindertjes vond ik zo leuk dat ik ze ook zelf heb gemaakt . Ik heb ze op zoveel blogs langs zien komen, dat ik echt niet meer weet wie de eerste was. Mijn excuses dat ik daardoor geen link kan zetten.


Het lente hartje die ik bij mijn bestelling bij Jit design kreeg heb ik afgemaakt, die hangt nu aan een paastak.

En nu ben ik aan de nieuwste creatie van mirelle begonnen... Marie Patisserie heet ze en het taartje heb ik al af, tja het lekkerste eerst!
Voor daarna heb ik nog een pakketje met twee kippenhangertjes liggen die kreeg ik van Marja.

Ik bestelde bij het witte luik nog wat spulletjes om mee te knutselen en die werden vorig weekend prachtig verpakt afgeleverd en daar kreeg ik hele lieve cadeautjes bij van Marjo

En bij de brocante webshop van Bonnie kocht ik deze leuke chocolademallen, Jdl servetten en uiteraard de nieuwste Jdl magazine.
Ik heb geen abonnement op het Jdl magazine maar koop hem telkens los. Als hij bijna uitkomt ga ik alle leuke webwinkels bekijken wie er nog leuke spulletjes voor in mijn huis verkoopt en bestel ik het magazine meteen mee. Het blijft elke maand weer een geniet moment.

En toen werd er nog een pakje bezorgd.... en kon ik zo snel even niet meer bedenken wat daar nou in zou zitten... meer had ik toch niet besteld???
Bij het open maken ging me in ene een lichtje branden.
Begin februari had ik mee gedaan aan een voorjaars give away bij In den Uylenbal en die had ik gewonnen. En het leuke was dat ik ook nog twee andere blogsters mocht noemen die dan het zelfde pakket zouden krijgen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.
Eind februari mailde ik aan Lejo dat ik het pakket ook aan Elly gunde omdat de blog van Elly de aller eerst blog was die ik ooit bezocht had en omdat ik alles wat zij maakt altijd weer zou ontzettend leuk vind en omdat ze haar huis zo smaakvol ingericht heeft en uiteraard ook omdat ze zelf ook heel gezellig is (haha, kan je nog zitten met al die veren Elly).
En als twee vind ik ook dat Petra het heel erg verdiend heeft. Petra organiseert een paar keer per jaar een open schuur bij haar thuis en telkens is het weer gezellig als we aan de koffie zitten in haar prachtige woonkeuken. De eerste keer dat we bij haar kwamen haalde ze me over om ook een blog te beginnen (nu bijna een jaar geleden) en tot op heden heb ik daar geen spijt van gehad, ik kan wel zeggen dat het een verrijking van mijn leven is.

Maar dat was dus allemaal alweer een maand geleden dus kwam het pakket als een totale verrassing, dit zat er allemaal in...
Lejo en Christy ontzettend bedankt!!!

Nu moet ik vanavond gaan kiezen of ik mijn Jdl magazine ga lezen of verder gaan met Marie Patisserie...
Eerst maar eens koffie daarna zie ik wel verder.





20 opmerkingen:

  1. een vrolijke post Sas en je heb ook nog wat moois gekregen en je creaties die mogen er ook zijn.

    liefs stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi nou dat ziet er allemaal mooi uit
    leuk hoor
    en dan nog een give away leuk leuk leuk
    en die chocolademal is mooi
    nou je bent weer verwend
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. allemaal mooie spulletjes waar een mens blij van wordt:)) en het was inderdaad een heerlijke dag vandaag!!

    lieve groet, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vandaag ook bij mij de eerste paasdingetjes in huis neergezet, maar bij jou ziet het er een stuk leuker uit! Leuk gecombineerd allemaal.
    De JDL is weer inspirerend veel plezier.
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke paassfeer bij jou en een heleboel leuke dingen heb je gekocht en gewonnen!

    Groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je schaal met eitjes
    is echt geweldig !
    Door wordt je zo verlieft op>
    Ik begrijp de poesjes !!
    Fijne zondag
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een boel mooie spulletjes weer......leuk hoor!!...fijne zondag !! liefs Ria....xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heerlijk weer gisteren en een heerlijk sfeertje bij jou daar !!

    Geniet van je zondag ,groetjes Romkje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke paassfeer heb je neergezet....zeer geslaagd! Ik ben gisteren ook bezig geweest en heb het net op mijn blog geplaatst! Je cadeautjes en nieuwe aankopen zijn ook geweldig. Ik had dit jaar nog helemaal geen JDL's gekocht en was van de week op zoek naar een webwinkel die ze alle 3 van dit jaar nog had. Dat viel niet mee maar het is gelukt en ik heb ze gisteren binnengekregen. Nu weer wachten op de zon en dan heerlijk buiten nestelen met een kopje thee. Dat is toch genieten?!?!? Fijne zondag, groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. WAT EEN MOOIE SPULLEN HEB JE GEKOCHT EN WAT EEN GEZELLIGE PAASSFEER BIJ JOU!!
    GELUKKIG BEN JE WEER AAN DE BETERE HAND MET JE GEZONDHEID!

    FIJNE ZONDAG,

    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke blog heb je!
    Groetjes,
    Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wow wat een mooi sfeertje zo zeg. ziet er super gezellig uit zo. die eieren zijn zo leuk. heb nog geen tuincentrum gezien. wij hebben er geen..(alleen een inimini..dus moet maar eens naar zwolle of zo..
    fijne dag
    liefs hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb een tijdje de JDL niet besteld maar jij brengt me op een leuk idee, kon ik ook wel eens doen.

    Fijne zondag,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke, vrolijke spulletjes allemaal, mooi gemaakt en gekocht...heeft zijn voordelen om even ziek te zijn, hihi heb je wat tijd om te snuffelen. Fijne zondag, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Saskia,
    de chocolademallen had ik ook gezien bij Bonnie, ik vind ze erg leuk, zit ook in tweestrijd om ze te bestellen. Ik bestel aldoor al zoveel, vind mijn mannetje niet zo leuk, maar ik zie zoveel leuks.
    Je vlindertje is ook geweldig goed gelukt heb hem ook regelmatig gezien op blogs, wil ook wel een poging wagen, maar weet niet of ik daar crea genoeg voor ben.
    Ik wens je een fijne week, groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een geweldige spullen bijelkaar om een heerlijk lente/pasen gevoel te krijgen...tis echt genieten bij dit alles !!
    Groetjes Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het ziet er weer prachtig uit~! Goed voor het voorjaars gevoel maar ja met het weer van afgelopen zaterdag wil dat ook wel... Dat was helemaal fantastisch, jammer dat het maar voor een dag was. Je foto's zijn erg mooi, echte sfeerplaatjes~!
    Fijne week, groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heerlijk paasfeertje heb je gemaakt!

    Gezellige week, groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke post met al die verschillende dingen . Ten eerste vind ik je schaal van Fort Lapin ontzettend leuk, ik had hem daar ook al gezien ....
    Ook erg mooi aangekleed met die 'stukke eieren'.

    En wat ben je creatief, je wilt nog heel wat leuks maken zie ik ...Ohh dat zou bij mij een 10-jaren plan worden , ben helemaal niet handig met dat soort dingen en vind het altijd erg knap van anderen die dat wel kunnen.

    Nou , ik wens je een fijne week , het weer gaat mooier worden ....
    hartelijke groet van Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Sas
    Wat ziet het er erug gezellie uit bij je !! Heerlijk.. wat het je je schalen super neer gezet, je banner is ook mooi zo !
    Ja wat een super pakket van in den Uylenbal, zo een verwennerij .... ik had je al via de mail bedankt... maar ik kan het niet vaak genieg zeggen Thanksss erg lief van je Sas.
    Tja ik zie je idd nog de eerste keer aan de keukentafel zitten...hevig nee zeggen op de vraag waarom je geen blog begon!! Gelukkig heb je dat snel omgezet in een JA ! Je post nu al vaker dan ik !! Ha ha .
    Dus Sas ga lekker zo door !!
    Tot snel weer
    liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas