donderdag 12 augustus 2010

Zomaar een middag vrij.

Op mijn werk is het de laatste weken nogal rustig.
Ik werk bij een inkoopcombinatie voor onder andere ijzerwaren en je kan goed merken dat de bouwsector door de kredietcrisis als laatste aan de beurt is.
Veel bedrijven zijn nog steeds heel voorzichtig met inkopen en aangezien er vandaag toch weinig te doen was heb ik maar een middag vrij genomen.

En wat doe je dan met zo'n onverwachte middag.....

Je verplaatst wat spullen....

En twijfel of je een lijst wit moet schilderen of zo moet laten. En als we de lijst dan wel wit schilderen of de muur dan ook wit moet worden of juist heel lichtgrijs....
(wat een dilemma)

Een vogeltjes hanger afmaken die in de nieuwe slaapkamer van mijn dochter komt te hangen....

Een rondje door de tuin lopen en zien dat er nog wel veel bloeit maar dat het mooie er wel een beetje af begint te raken....
(komt ook omdat de katten er doorheen sprinten)

En ik zag een grote hommel op zoek naar stuifmeel.

En ik ontdekte een indringer in mijn tuin....
Ik wil geen paarse bloemen in mijn tuin en nou blijken mijn buren een paarse clematis aan hun kant geplant te hebben die het aan mijn kant van de schutting erg gezellig blijkt te vinden.

Maar dan wel weer goed staat bij mijn eigen clematis die volgens het plantenlabel wit zou moeten zijn.

En nu ga ik maar eens wat eten in de pan mikken alhoewel.... volgens mij is mijn man al begonnen en kan ik zo gewoon aanschuiven....

12 opmerkingen:

 1. Vervelend dat je weinig te doen hebt op het werk, daar kan ik zelf altijd slecht tegen! Maar een paar uur vrij is ook niet verkeerd! Ik ben gek op paars ha ha...dus ik geniet van de bloemen van de buren hoor!

  En hier staat manlief ook in de keuken...nog even en ik mag aan tafel!

  Eet smakelijk!!! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt wel de vrije tijd toch wel goed ingevuld, zeg. Verveelend voor je,dat 't rustig is op je werk. Maar erg leuke dingen heb je "verplaatst"en een goed idee met die lijst!!
  groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo eens een namiddag te doen waar je zelf zin in hebt!
  Die vogeltjesslinger vind ik supermooi!! Maar je lijst ook, jammie!!
  Zelf heb ik ook zo een uitgestoken lijst, hij is sandstone (cremeachtig) geverfd en daarna gepatineerd. Hij was ook goudkleurig maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Wel is nu de muur waar hij tegen hangt donkerder wat dan wel ook weer mooier is :)))
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tijd gaat altijd zo langzaam vind ik als het rustig is op het werk. Maar wat mij betreft mag je vaker vrijnemen, want dan kunnen wij genieten van de leuke hoekjes die je maakt en de foto's ervan!
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 5. h heerlijk zo'n middag vrij! Mmm die lijst is zo ook wel gaaf, maar ik zou um wit maken en met bruin patineren hier en daar..
  Ben bezig in de studio van m'n broertje en zit ook met zo'n lijst....hahhaha zelfde dillema eigenlijk..ik wil bij hem een strandsfeer maken..maarja wat moet ik dan met zo'n barokke lijst...dan zou steigerhout weer bezter zijn..nouja..komt tijd komt raad..hoop ik...ook voor jou ;-)

  Maar je bent lekker bezig geweest, en da's het toppunt van je vrije middag : goed besteed !

  Mooi die foto met die hommel !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk verhaal om te lezen.
  Ik vind die schoenen gaaf, op de eerste foto!
  en dat lijstje, tja het is zo mooi, maar in het wit kan ik het me ook wel erg goed voorstellen!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige stillevens heb je gecreeerd. Heel mooi!

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch wel fijn dat je nu even vrij bent/was. En die paarse clematis piept er mooi tussen door. Enne...weet je mijn man is ook schilder. Maar jouw man staat te koken, en dat zal ik nooit meemaken.

  fijne dag, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een man naar mijn hart.....
  Gezellig zo'n dagje...grappig dan begin ik ook altijd te schuiven...
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk zo'n middagje vrij! En die lijst...hmmm... je zou 'em ook grijs kunnen maken, kun je je muur gewoon zo laten.
  Mooi dat witte hoekje in je tuin. Ik hou erg van wit, maar in de tuin ben ik het nu met paars aan het combineren, dus mijn buren zouden gerust zo'n mooie clematis tegen de schutting aan mogen planten hoor! Vind het erg mooi staan bij elkaar!
  Fijn weekend!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Saskia.....wat leuk je bestelling in onze webwinkel !!! dank daarvoor........we gaan het morgen inpakken voor je......fijn weekend liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Saskia,
  Viavia blogs ben ik bij jouw blog beland en ik vind hem superleuk. Mede hierdoor ben ik overstag gedaan om zelf ook een blog te starten, hopelijk wil je ook volger van mij worden. onspaleisje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas