zondag 12 juni 2011

Kreativ Blogger award

Deze week werd ik verrast door Nicole, van haar kreeg ik deze Kreativ Blogger award en dat vind ik echt heel lief van haar. Nicole nogmaals bedankt!
Nou mag ik 10 dingen over mezelf gaan vertellen en ik ben al de hele dag aan het bedenken wat dan wel. Het liefst natuurlijk dingen die jullie nog niet van me weten.
Ik ga mijn best doen...

1) Ik word 17 juni 40 en het liefst ga ik die dag met mijn hoofd onder de dekens liggen.

2) Ik sprieterig dun bruin haar heb of eigenlijk best wel grijs maar ik zorg er wel voor dat alles wat grijs is meteen weer onder een laag haarverf verdwijnt.
Langer dan mijn schouders wordt mijn haar niet, dan breekt het helaas af.

3) Dat ik spijkerbroeken in maat 27 t/m 31 in mijn kast heb liggen, beetje een jojo dus. Ik zit nu ergens in het midden.

4) Ik een eeuwige twijfelkont ben, kan heel moeilijk beslissingen nemen en koop dingen dan ook vaak in twee kleuren.

5) Ik mijn man via mijn zus heb leren kennen. Zij ging verhuizen en toen ik bij haar kwam om te helpen bleek daar ook een bevriend schilder aan de gang te zijn.
Een paar maanden later verhuisde ik zelf ook en heb haar schilder toen ook maar bij mij thuis uitgenodigd.
Hij is nooit meer weggegaan.

6) Dat ik van alles wat een beetje creatief is enthousiast word, vraag of ik mee ga naar een workshop en ik zeg al JA!!! voordat ik weet wat ik daar ga maken.

7) Ik 's nacht soms mijn bed uit ga om op borrelende ideeën op te schrijven anders ben ik bang dat ik het 's morgens weer vergeten ben.

8) Mijn dagen veel te kort zijn en mijn lijst met dingen die ik nog wil doen altijd zo lang is dat ik nooit alles gedaan krijg in de tijd dat ik wakker ben.

9) Dat mijn jongste nu met mijn zus en zwager de hele pinkster naar Slagharen is en dat ik haar pré-puber geklets enorm mis.

10) Mijn oudste en haar vriend net terug zijn van een vakantie in Turkye en dat ik een zucht van verlichting sloeg toen ik een smsje kreeg dat ze weer veilig geland waren op Nederlandse bodem. (ik heb mijn schaapjes graag dichtbij me)

En dan mag ik deze award nog door gaan geven aan een andere blogger.
Ik geef hem graag aan  Kim omdat ik al veel ideetjes bij haar opgedaan heb onder andere voor de inrichting van mijn hobbykamer en voor de vele leuke kaarten die zij maakt.

Omdat dit een crea award is zal ik meteen even laten zien wat ik voor alle verjaardagen in de mei maand gemaakt hebt.

Deze kaart heb ik 2x gemaakt, één voor de verjaardag van de jongste dochter van mijn ene vriendin en één voor de verjaardag van de oudste dochter van mijn andere vriendin.
Het papier is van Making memories "butterfly garden" en voor het idee heb ik een paar voorbeelden die ik op internet vond samen gevoegd.
Deze recepten box maakte ik voor de verjaardag van de oudste dochter van mijn vriendin.
Zij leert voor kok en dan leek dit me wel een passend cadeau. Hij was zo leuk om te maken dat ik van plan ben om er ook een voor mezelf te maken.
Het idee komt van Elly, het papier van Tilda en het doosje is een kaarten box van de Action

En dan nog voor de zoon van mijn andere vriendin die 18 werd maakte ik dit doosje met dropballen erin. Het papier is van Magnolia en de label zat aan mijn nieuwe spijkerbroek.

Nou ja en als je dan toch niet mag stofzuigen, bukken of tillen dan hou je jezelf maar bezig met knutselen.
Deze kaarten heb ik gewoon gemaakt omdat ik het papier zo leuk en vrolijk vind
Het papier is een paper pad van Cart-Us en het doet me zo aan Pip denken.


En als laatste maakte ik een nieuw adressen boekje voor onszelf naar een voorbeeld uit de Cards only. Ik ga alleen het taartkleedje nog vervangen voor een gehaakt kleedje maar die is nog in bestelling.
Het papier is van Graphic 45 "once upon a springtime"

En dan vergeet ik nog de treasure box die ik laatst tijdens een workshop heb gemaakt, daar zit een boekje in waar ik nog foto's in moet plakken dus die laat ik pas zien als hij helemaal klaar is.

13 opmerkingen:

 1. Ik vind de receptenbox erg mooi.....wat ben jij een drea-bea zeg...ongelofelijk...enne....40 worden....daar voel je he-le-maal niets van hoor....het wordt alleen maar leuker ( vind deze 42-jarige )...
  Nog een fijne avond.
  Groetjes Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Sas, nou dat weten we meer over 'little sweet things'zit geniet van je award en Kim gefeliciteerd met je award..zeker verdient!Fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Saskia wat ben jij kreatief en produktief bezig geweest zeg!
  Schitterende creaties je hebt die award dubbel en dwars verdiend!
  Dat boekje zo romantisch leuk idee!
  Enne je niet onder een kussen verstoppen hoor want dan moeten we al deze leuke ideetjes missen!
  Je bent zo jong als je je voelt (zegt deze pas 50 jarige en die 5 ervoor dat is pas oud! een halve eeuw haha )
  Fijne avond,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh... wat is je receptenbox gaaf geworden!!! Dit vind ik nou zo leuk hè! Maarre... al je creaties zijn weer helemaal top hoor, vind je adressenboekje ook prachtig. Wil ik ook nog steeds maken, onze oude valt helemaal uit elkaar.
  Leuk dat je zoveel dingen over jezelf hebt verteld, kan het me allemaal helemaal voorstellen. Enne... life starts at 40 dat weet je hè, ik vind het heerlijk boven de 40!
  Nou, nog veel sterkte met je herstel (waardeloos hè, van die schouder), het komt allemaal goed, geloof me (zegt oma wijs! Ik ben al 44, hahahaha!!!!).
  Liefs Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allereerst wil ik even zeggen dat ik onwijs achter oop met alle posten en heb helaas gemist dat je naar het ziekenhuis moest. hoop dat je ondertussenn alweer helemaal opgeknapt bent. je knutsels zijn geweldig. leuk die kaarten met die jurkjes. kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst gescrapt heb. het is zulk leuk werk. je receptenbox is ook geweldig. heerlijk crea hoor
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je award,we hebben wel dezelfde dingen lees ik en wat heb je prachtige werkjes gemaakt,de kaart met jurk,echt top! fijne dag morgen,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach meis 40 pas.....sjuchtttt......heerlijk toch......een dag voor mijn hemmes......die word 41.....jippie.....enne nu weten we gelijk weer meer van je !!...en ik ken je stem al....hihihi.....gefeliciteerd met je award....xxx...van mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Saskia,
  Wat een mooie woorden over mijn blogje en mijn kaarten. Dank je wel voor de award. Eigenlijk geldt voor mij precies hetzelfde want ik vind ook op jouw blog weer mijn inspiratie. Zo nemen we van elkaar ideetjes over.

  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi gemaakt allemaal,zo creatief en een dikke proficiat met je award hoor.....fijne dag nog...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wowwww Saskia,wat een prachtige creaties.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben je weer druk geweest, vooral de receptenbox vind ik erg mooi! Leuk om alle 'weetjes' over je te lezen.

  Fijne avond,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Sas,
  Ik dank je hartelijk voor je lieve berichtje op mijn blogje!
  Ik vind het geweldig voor je, dat je zo'n mooie award hebt gekregen!
  Van harte, hoor! En je 10 stellingen vond ik zo leuk te lezen!
  Gaat het een beetje beter met je?
  Rustig aan, he?
  Lieve groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas