woensdag 28 juli 2010

Koffers, tassen en nog een laatste scrapwerkje

Onze vakantie komt steeds dichterbij, en in elke kamer staan al tassen klaar.
Mijn (nieuwe)bed ligt vol met nette stapeltjes gewassen en gestreken kleding. Voor mij komt nu het moeilijkste moment.... kiezen welke kleding ik mee wil. Ik denk dat het voornamelijk setjes met een jurkje/tuniekje en een legging meeneem, mocht het dan toch nog warm worden dan kan ik die jurkjes ook zonder legging of vestje aan.
Onze wasmachine en strijkbout maken overuren omdat nou net dat ene shirtje of vestje dat nog in de wasmand zit ook nog mee moet.
Mijn man blijkt juist vandaag de enige kortbroek die ik bij hem leuk vind staan aan getrokken te hebben, en mijn dochter denkt dat ze klaar is nadat ze alle spelletjes en speelgoed die ze mee wil hebben uit heeft gezocht. Maar ik maak me niet druk, we hebben nu al vakantie en doen alles op een rustig tempo. Ik weet dat alles toch wel op tijd klaar komt.
Gister avond heb ik nog even tijd vrij gemaakt op een scrapwerkje waar ik vorigjaar zomer mee begonnen was af te maken. De foto's zijn gemaakt bij het Linnaeushof in Bennebroek, ik was daar toen met 2 vriendinnen en onze jongste dochters. Het was een bloed hete dag en dat kwam goed uit, zo konden de meiden heerlijk in bikini kledderen met water. En wij de mama's zaten lekker op het terras.

Morgen zal ik even een foto van ons nieuwe bed maken, het was je een beetje te donker in onze slaapkamer en die stapels met kleren staan ook niet echt gezellig.

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk vakantie!! ik ben al met de laatste week bezig maar ik heb wel van mijn vakantie genoten hoor! Jij hele fijne dagen
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne vakantie!

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem altijd veel kleding mee op vakantie....maar manlief spant de kroon hoor.
  Ik heb niet zo'n man die aan twee korte broeken en wat shirtjes genoeg heeft....hij is de gene met overgewicht...hahaha
  Maar....we dragen altijd wel alles!!!
  Ben benieuwd naar je nieuwe bed!!

  fijne dag..enne...pakse!!

  lieve groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lo`tjes heb je gemaakt,ik deed het ook,maar had er op een gegeven moment echt geen zin meer in,maak soms alleen nog kaartjes,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas