dinsdag 2 november 2010

nieuwe dingetjes

Oef, wat een dag...
Gister ochtend zijn we op mijn werk officieel overgestapt op een nieuw computer programma.
En ik kan je vertellen... dat valt nog niet mee.
Gister leek het allemaal nog wel mee te vallen en dacht nog ... ach dat wordt een makkie maar toen kwam ik dan ook nog geen rare dingen tegen.
Vandaag daarin tegen kreeg ik orders die nergens terug te vinden waren in het systeem en leveranciers die meer leverde dan besteld en dan moest ik de originele inkooporder ergens zien op te hogen... maar waar....???? en hoe...??? en de gene die het ons moest leren rende van de een naar de ander, dus het stapeltje met orders waar ik niet uit kwam groeide en groeide en mijn hoofdpijn groeide gezellig mee. Om 3 uur 's middags was ik er helemaal klaar mee en ben ik een rondje door het pand gaan lopen, ik moest er even uit.
Daarna bleek mijn collega eindelijk tijd voor me te hebben en heeft me door mijn stapeltje probleemgevallen heen geholpen, zo kon ik toch nog vrolijk naar huis.

Maar wat ik nou eigenlijk even wilde laten zien....

Ik heb weer wat nieuwe dingetjes gekocht en van nieuwe dingetjes word ik ook altijd heel vrolijk.

Dit is het kannetje dat ik afgelopen week in Heusden kocht, de takjes met de besjes en het dienblaadje kocht ik de week daarvoor al bij het tuincentrum.

En mijn nieuwe Lev Vackert natuurlijk! die heb ik al weer zo'n drie weken in huis, maar die heb ik lekker nog even voor mezelf gehouden haha. Wat een mooie foto's staan erin, als je daar naar kijkt wil je direct je hele huis omgooien en je staat al met de verfkwast in je handen. En dat was nog niet het enige dat ik bij de Old stuff shop gekocht heb (als ik dan toch bezig ben...) Het Jdl magazine en ook het kerst Jdl magazine (maar die kwam een week later) en een metalen hart die ik direct maar even met gipskruid versiert heb, kleine kaarsjes, een antiek bronskleurig naamkaarthoudertje en nog een oude stolpvoet. Best wel veel eigenlijk, als ik dat allemaal zo opschrijf...Ach ja soms moet je jezelf even verwennen...toch?

En dan nog het buikkastje die ik (voor weinig) op Marktplaats gekocht heb. Het is de bedoeling dat hij wit wordt, maar mijn man wil eerst de zolderkamer voor onze jongste afmaken voor hij daar aan gaat beginnen tot die tijd kan ik nog even dubben wat ik nou met de greepjes aan moet. Zo laten (jakkie.. zo geel), ook wit schilderen, zilverspuiten of zwart??? Ik weet het nog niet, tot die tijd gebruik ik het kastje alvast maar gewoon. Zo zijn mijn Jdl magazine's en mooie Lev Vackert boeken ook netjes opgeborgen.
Als laatste wil ik jullie wijzen op de actie "Geef de kleintjes van India een warm welkom, brei een mutsje"
De sterfte door onderkoeling bij baby's in India is erg hoog, door deze actie proberen deze mensen dat aantal te verlagen.
Dus heb je nog ergens een paar vergeten bolletjeswol en een stel breinaalden liggen...


13 opmerkingen:

 1. Hoi Sas.....wat een prachige dingen heb je jezelf kado gedaan!!
  Wat is dat toch lekker hè...jezelf af en toe verwennen...daar word een mens blij van toch!!
  Geinig kastje....tja...ik denk dat ik de greepjes of wit of zilver zou doen....zo laten...nee!!!

  geniet van je aankopen meis...liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sas...dat boek is prachtig he??? genieten hoor...en ook van de jdl...mooi mooi allemaal....je hart is prachtig !! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat veel mooie nieuwe dingetjes allemaal, ja hij is prachtig hé dat boek maar inderdaad je krijgt gelijk heel veel ideeën om te doen daarom kijk ik maar niet te vaak in het boek.

  Lastig hoor een nieuw com. programma gaat wel wat tijd inzitten voor je het weer onder de knie hebt. Komt tijd komt raad zullen we maar zeggen. Neem in ieder geval maar wat mee tegen de hoofdpijn dat scheelt een stuk bij zulke klussen.

  En ik heb hier vast nog wel ergens op zolder een bolletje wol met breinaalden liggen, maar je raad natuurlijk wel waarom het op zolder ligt? Dat wordt dus geen mutsie, sorry.

  Fijne week nog verder, groetjes Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn antieke buikkastje ook geverfd een tijd geleden (rose ♥♥) en de handvatten heb ik grijzig gemaakt, beetje zilverachtig zeg maar. Staat VEEL mooier dan de idd lelijke originele kleur hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar als het systeem straks werkt, zijn jullie vast allemaal blij (hoewel ik zo ook tig keer moedeloos naar mijn beeldscherm heb zitten staren bij weer een overgang naar een ander programma)

  En wat een leuke dingen heb je gekocht, mooi weer ... en ik zou de greepjes waarschijnlijk niet zo laten maar donker maken (grijs, bruin, zwart wat een beetje bij de rest past).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo saskia,

  Ppff, als een mens eindelijk gewoon is aan iets, gooien ze den boel altijd om hé!
  Wat heb je leuke nieuwe spullekes gekocht ség!

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je hebt jezelf (en ons dus ook) heerlijk verwend
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn om jezelf zo af en toe te verwennen.
  heel leuk wat je heb gekocht.

  Suc6 met je werk hopelijk gaat het je snel lukken allemaal met de pc.

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik bij Anja op de site kom ga ik los. Heb je die stempels ook gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Sas,

  wat een leuke spullen di eje hebt gekocht en dat witte kannetje op die mooie dienblad met die prachtige paarse bloemen erin. Daar gaat mijnhart sneller van kloppen. Lief en goed die link voor de kindjes in India. Ik ga meteen even kijken.

  Wens je een heerlijke dag.
  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk toch om jezelf te verwennen?! De greepjes? Tja...wit is mijn keuze!

  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je jezelf met prachtige spulletjes verwend Saskia. Dat maakt zo'n werkdag met allerlei obstakels weer helemaal goed.
  Het Lev Vackert magazine lijkt me ook prachtig, staat nog op mijn lijstje. En je buikkastje is een plaatje, zal straks mooi staan in het wit.
  Fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oooh aargh wat een leuk kastje heb je gekocht !! Daar zit wel heel veel potentie in zeg...mmm wit verven..ja leuk...die greepjes...mmmm misschien een beetje in de roet verf zetten, gaan ze er mooi oud en geoxideerd uitzien, leuk project ! Trouwens dat blad lev..nog nooit van gehoord, echt leuk dus ? mmmm als je toch bezig bent...laat je wel even het eind resultaat van je kastje zien ? ik ben natuurlijk stiknieuwsgierig. Gij zo'n nieuw programma op je werk...denk je lekker geroutineerd te zijn begint het feest weer opnieuw..hebben wij ook ..toevallig word 2010 er opgezet...drama alles ziet er anders uit en niets werkt zoals je het gewend was...grrrr, ik leef met je mee ;-)

  Fijn weekend !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas