zaterdag 24 juli 2010

Dekbedovertrek stress & kroonluchter

Eerst maar even een update over mijn dekbedovertrek.
Postorderbedrijf N... was gelukkig niet zo stom om het "soort gelijke" overtrek naar me toe te sturen.
Ger gaf de tip om eens bij Morpheus-beddengoed te gaan kijken, daar verkochten ze het zelfde overtrek. Dus ik de zelfde avond nog een bestelling geplaatst, en toen begon het wachten weer. Laatst kocht ik daar een dekbedovertrek voor mijn dochter, en die lag na een dag al op de mat. En nu duurde en duurde het maar.
Inmiddels had ik de bestelling bij N geannuleerd.
Nou was ik vanmiddag even gezellig aan het buurten bij mijn vriendin, en bij thuis komst bleek er volgens mijn dochter een mevrouw van morpheus al 2x gebeld te hebben.
Met de mededeling dat het bewuste overtrek niet meer leverbaar is (zucht). Maandag belt ze nog een keer, waarschijnlijk met het voorstel om een andere uit te zoeken.
Maar dat wil ik niet, ik wil alleen die ene en niets anders.
Nou heb ik daarnet al even het internet afgezocht, en heb nog 3 webwinkels gevonden die hem verkopen dus komen zal hij er, maar ik zal eerst wel even braaf maandag afwachten wat die mevrouw mij te vertellen heeft, ik heb tenslotte al betaald.
Zucht, soms zit het mee en soms zit het tegen.....

Vorige keer vertelde ik al dat ik een nieuwe lamp gekocht had, en dit is hem.
Weken lang heb ik gezocht op marktplaats naar een kroonluchter, die niet te groot was en niet te veel tierelantijntjes had. Een paar keer heb ik een bod uitgebracht, maar telkens werd ik overboden of werd de advertentie verwijderd. Maar laatst had ik eindelijk geluk, ik had al een paar dagen niet gekeken en toen ik weer eens keek zag ik hem in eens staan
en nog bij een bekende ook. http://www.rozenkantjes.com/Bij haar heb ik al eens eerder een kroonluchter een wandlampje en mijn witte spiegelkast gekocht.
Hier hang hij nog niet helemaal goed omdat het stelschroefje waarmee je hem strak tegen het plafond kon zetten miste, maar inmiddels heeft mijn man dat ook verholpen. Nou liepen we tegen het volgende probleem aan... er zijn nergens meer van die matglazen kaarslampjes te krijgen. Alleen maar van die ledlampen met zo'n lelijke witte rand onderaan. Deze heb ik tijdelijk even uit de kroonluchter op het toilet gehaald.
Ik hoop toch echt dat ze binnenkort een iets charmantere oplossing vinden als plaats vervanger voor de kaarslampjes anders zit ik daar weer mee. (nogmaals zucht)

Morgen ga ik met man en kind naar Schoorl daar is Cote brocante (voorheen brocante aan de dijk) en als ze daarna nog steeds enthousiast zijn wil ik ook nog wel even naar de kofferbakmarkt in Stompetoren maar dat zien we dan wel weer.

Fijn weekend

13 opmerkingen:

  1. Soms zit het mee, soms zit het tegen...maar de laatste is een vervelende variant! Balen dat je niet aan het juiste beddengoed kan komen, ik vind je keus erg mooi dus ik kan me goed voorstellen dat je dat ook straks graag op je bed wil hebben liggen!!

    Cote brocante klinkt goed...ben benieuwd of je er iets leuks treft!

    Een hele fijne zondag! Lieve groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gedoe met je dekbed ! ..ik hoop dat het je toch gaat lukken.......en heel veel plezier morgen...hoop dat je leuke dingen vind....fijne zondag....liefs Ria...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je geduld wordt wel op de proef gesteld zeg, maar ik weet zeker dat het gaat lukken.
    Veel plezier morgenen nog bedankt voor de tip van Brocante aan de IJssel.

    Groetjes van Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als dat dekbed er dan straks toch ligt, zal het extra mooi staan!!
    Wat een gedoe hè!!

    Wat die lampjes betreft...volgens mij verkopen ze die bij de Action, daar heb ik ze laatst nog gekocht.
    Dus misschien even kijken!!
    Zo niet...geef dan een gil, dan kijk ik hier voor je.

    fijne zondag....lieve groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nee daar hebben ze helaas ook niet meer van die lampjes. In den haag zit een grote lampenzaak op de grote markt. "de Borst "heet die zaak. Die hebben nog een heleboel. Ik heb zelf ook aardig vooraad moet er niet aan denken . Wat zijn die lampjes lelijk. Misschien tip als je in het buitenlamd ben om daar eens in de bouwmarkt tekijken. Wij lopen altijd zo fijn voorop met alles wat niet mag. Laatst in Brussel zaten we gewoon tussen de rokende mensen. Terwijl het hier allang niet meer mag in het cafe. Xenos had ook nog van die lampjes ....Sterkte met zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat balen zeg van dat dekbed overtrek,ik ben ook zo dat moet en zal ik die hebben haha,je kroonluchtertje is echt een schatje enne succes bij alle brocante spulletjes,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een moeite moet je doen voor je dekbed. Ik kan het mij wel voorstellen want het is gewoon een mooierd, maar het word je niet makkelijk gemaakt zo.
    Leuke kroonluchter!
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De lamp staat mooi hoor in de keuken!!
    en dat dekbed dat gaat er komen ik weet het zeker!! hihih
    wat een toestand zeg!! succes
    fijne avond Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goh zeg daar zeg je wat die mooie kaarslampjes....tja hier kun je toch ook geen led-lamp in doen.....en ik heb allemaal kroonluchters;(
    Hoop dat alles toch naar behoren word opgelost met je dekbed, zou toch moeten....
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is je niet gegund zeg je dekbed overtrek,dat is nou ook wat.
    Maar je kroonluchter is zo mooi,echt kwijl,kwijl.

    veel plezier ermee.
    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een pech met je dekbed, hoop dat er snel een geleverd word. Prachtige kroonluchter heb je gekocht, alleen de lampjes dat wordt lastig. Groeten Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat vervelend als je iets op 't oog heb en je komt er niet aan. Geduld wordt beloond, wie weet...Kroonluchtig is erg leuk.
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Balen al iets niet meer leverbaar is maar dat het dan toch nog wel aangeboden wordt in de webshop. Gelukkig zijn er tegenwoordig erg veel van dit soort winkels met enorme keuze zodat je niet de hele stad door hoeft te struinen om een dekbedovertrek te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas