zondag 9 mei 2010

Moederdag

Ha, wat een heerlijke dag vandaag.
Lekker uitgeslapen, daarna koffie gedronken bij mijn ouders en de rest van de middag heb ik lekker bloggjes gelezen en her en der een reactie geplaatst.

Mijn meiden en man hebben me weer schandalig verwend vandaag.
Van mijn oudste dochter kreeg ik een hele zachte badjas en geurstokjes, van mijn jongste dochter een schattig doosje, een toblerone reep (ja je ziet het goed hij is al open) en op school had ze een zorgenpoppetje gemaakt met een blaadje met de uitleg waar het poppetje voor bedoeld is.
Daar stond op: In Guatemala wordt een legende verteld. Het zegt dat als je een probleem hebt je het moet delen met een zorgenpoppetje.
Voordat je gaat slapen deel je ieder probleem met een poppetje en leg je het onder je kussen. Terwijl je slaapt neemt het poppetje je zorgen weg. Don't worry, be happy!!!
Mijn dochter vond het cadeautje zelf zo leuk, dat ze het me donderdag al had gegeven, ze kon niet wachten.
En van mijn man en mijn dochters kreeg een beeldje van 5 engeltjes en een Tilda pakket, dus ik kan weer lekker verder met knutsellen.

Ik hoop dat alle mama's een gezellige dag hebben gehad.

5 opmerkingen:

 1. wat ben je leuk verwend zeg!!
  Die badjas is super.
  En dat poppetje....té lief....
  En nog lekker freubelen straks...kan het nog leuker!!
  Geniet er maar van hoor.

  lieve groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je verwend! Leuke spullen heb je gekregen zeg... Ik vind dat zorgenpopje wel een een heel leuk zelfgemaakte creatie met een bijzonder mooi verhaal eraan vast

  Lieve groet,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verwennerij Saskia..............leuk hoor !!

  Ik ben geen mama..........

  Fijne gezellige week lieve groetjes Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent heerlijk verwent hoor. Leuk dat Tilda pakket, ik heb het boek Sfeer maken van de Ariadne at Home daar staat ook alles van Tilda in. Wil er nog steeds eens iets uit gaan maken maar het komt er niet van. Ik heb voor moederdag een doosje drop gekregen van mijn grootste kind (mijn man) haha en mijn kids hebben er niet echt aan gedacht maar dat is ook een beetje mijn eigen schuld want ik zeg altijd dat ik geen kadotjes hoef, alleen een kopje thee op bed dat vind ik dan wel leuk. En ik zie dat je ook werkende linkjes kan maken wat een gedoe hé als je het niet snapt. Groeten Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeps doosje is al leeg ze waren ook zóóóóó erug lekker het was een doosje oldtimers zwart-wit klinkers

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas