vrijdag 21 mei 2010

Vanmorgen moest ik eerst even werken, en daarna ben ik lekker op het fietsie naar St Pancras gegaan. Lekker zonder jas in het zonnetje, heerlijk. Ik begin al aardig te verkleuren.
Onderweg heb ik (alweer) een bos fluitekruit geplukt.

Maar goed ik ging dus naar St Pancras omdat daar hobby kwekerij Margriet zit. Zij verkoopt zelf op gekweekte planten en in het schuurtje heeft ze een verzameling brocante spulletjes te koop staan. De perfecte combinatie dus. Ga maar eens kijken op haar site. http://www.kwekerijmargriet.nl/
Op internet had ik gezien dat ze een aller schattigst lampetstelletje te koop had staan. En die staat nu dus gezellig in mijn badkamer met heerlijk ruikende lelietjes van Dalen erin.
Het mandje, de wc rolhouder en de zeeproosjes hebben ook een plaatsje gekregen in mijn badkamer.

En dit is onze wastafel, de spiegelkast daar boven heeft mijn man zelfgemaakt.

En vanmiddag heb ik ook nog even mijn kistje met oude naaispulletjes opnieuw ingericht, de cadeautjes die ik kreeg staan er ook tussen. Het begint al aardig vol te worden, het wordt tijd om op zoek te gaan naar een groter kistje denk ik. Maar daar loop ik vast nog wel een keer tegenaan.
Een gezellige pinkster allemaal!
Liefs Sas

8 opmerkingen:

 1. Oh....wat ziet dat er allemaal gezellig uit zeg!!!!
  Die wastafel...echt super!!!
  Wat geniet ik toch van al dat binnen kijken!!!
  Hoef ik sá vonds de deur niet meer uit hahaha....als ik 's avonds buiten loop vind ik het ook altijd zo leuk om binnen te kijken bij huizen.
  Al die verschillende interieurs...geweldig!!!

  Fijne dagen meis...liefs Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal..wat gezellig je tafel buiten.....en je badkamer..past goed he?? je gewonnen spulletjes !! leuk leuk !!

  Wat een geweldige wastafel !! zo mooi !!!

  Heel fijn zonnig weekend lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er weer mooi uitzien bij je, leuk gestyled allemaal. Kan haast niet wachten tot ik aan de gang kan. Ben nou alleen maar aan het opruimen, inpakken en vooral heel veel weggooien.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's. Je badkamer is een plaatje. Ben weg van je wastafel/kastje.
  Fijne dagen toegewenst,
  Lieve groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen kan je heerlijk mee stylen en dat lampetstelletje had ik ok zo meegenomen kunnen hebben. lekker van genieten!

  Fijne avond.

  Groetjes,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige blog heb je Saskia en een gave badkamer en je buitentafel vind ik ook heel sfeervol,ik kom binnenkort je andere posten is even bekijken,wat zie ook een gave keuken,maar nu ga ik zo mijn bedje in,hele fijne pinksterdagen,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je badkamer is super!!!!!!!!
  Vooral dat kastje...heeft je man dit zelf gemaakt...gaaf zeg...

  Fijne pinksterdagen,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die wastafel! Oh ik zag zoiets laatst bij mijn favo tuincentrum, zoooo mooi! Ook die kast erboven SUPER! En wat had je leuke spultjes bij Margriet, ik moet er ook zeker een x naartoe maar kom niet meer zo vaak in Alkmaar en het ligt verders niet op de route... Het ziet er top uit bij je!

  lieve groet en gezellige dagen,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas