zondag 16 mei 2010

Sfeermarkt 2

Zo leuk!!! vandaag was ik samen met mijn man en dochter op de sfeermarkt bij Jan Kees Lont in Oude Niedorp, kom ik daar Elly, Ilona, Paula, en Petra tegen. Is toch leuk om mede blog dames in levende lijve te ontmoeten.
Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar als ik al een tijdje de blog van iemand volg dan ben ik op een gegeven moment nieuwsgierig hoe iemand er uitziet. En dan is het heel erg leuk dat ik nu een gezicht bij het verhaal heb.
Petra en Paula stonden er alle twee met een eigen kraam vol leuke spulletjes. Mijn complimenten dames!!! het zag er heel erg gezellig uit.
En natuurlijk kon ik het niet laten om vandaag nog wat nieuwe dingetjes te kopen.

Mijn man zocht deze 2 flesjes uit, ik de gehaakte kleedjes om overal onder of in te leggen waar het leuk is, en mijn dochter wilde graag dit hartje hebben. De plankendragers zijn voor op het toilet. Het zijn eigenlijk ophanghaken voor een hangingbasket, maar ik vind dat er ook best wel een plank op kan liggen. Mijn man mag ze wit schilderen (uh ja sorry John dat komt er ook nog bij).

's middags heeft mijn man de nieuwe televisiekast in de grond verf gezet (onder veel gemopper), er bleek nogal een laag was op te zitten (nog een keer sorry John) en ik was naar de verjaardag van de kinderen van mijn vriendin.
Dit was de kaart die ik gister voor haar dochter gemaakt heb.

Het idee voor deze kaart heb ik van het internet geplukt, maar ik weet niet meer van wie. Dus mocht iemand haar idee hier terug in zien, dan hoor ik het graag en zet ik er een linkje naar haar blog erbij.
Fijne week allemaal.

9 opmerkingen:

 1. Die kaart is ook weer superleuk geworden!
  En je aankopen zijn ook om te smullen. Ben gek op van die mooie steunen, inderdaad ideaal om planken op te leggen. (En om dan vervolgens weer leuk te decoreren natuurlijk!)
  Heb Paula net nog aan de telefoon gehad, ze was bekaf, maar wel zeer tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk hè, om dan bekenden tegen te komen, zo voelt het, alsof het bekenden zijn, ja toch?
  Leuke aankopen heb je gedaan, en wat is dat kaartje enig!!
  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he, om de blogsters in t echie te zien. Mooie kaart trouwens, maar niet van mij, ik ben niet zo creabea...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekocht. En wat gaaf dat je bloggers tegen kwam.
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That card is darling, love it! And I cannot WAIT to meet some of my blog friends in real life, I love to hear stories like this!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent ook een mooie!! je man laten ploeteren op je t.v. kast en zelf gezellig op verjaardag gaan. Daar trapt mijn man dus niet in hé, ik mag alles zelf verven, anders is hij n.l. nooit klaar door mijn verander virus. Leuke kaart had je gemaakt wat een werk lijkt me dat. En met je nieuwe spullen kun je weer lekker frutselen in huis. Groeten Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeker leuk om blogdames te ontmoeten, vooral als ze nog leuke kramen hebben hihi.
  Enne hoop dat het toch wat wordt met de kast waar veel energie in zit wordt vaak het mooiste!!
  Leuke kaart, er is trouwens niets leuker dan zelfgemaakte kaarten te ontvangen (en in jouw geval maken) vind je niet.
  Groetjes en alvast een fijne week, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk joh dat je mede bloggers hebt gezien, dat lijkt mij ook leuk, ja.Praat dan wat makkelijker. Leuke koopjes hoor, succes ermee;] gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeker leuk om de dame's in het echt te ontmoeten.
  Zou willen dat mijn John zo handig was...die hoef ik echt niet te laten schilderen hoor.
  Ik ben hier de klusser in huis.
  heb ooit eens een kast wit gemaakt...daar zat echt zoveel was op, die is nooit meer goed gekomen...de Was was er schijnbaar toch niet goed genoeg vanaf(na een dag schuren)later hoorde ik dat was er héél goed vanaf gaat met rem reiniger(wist ik veel)
  Je kaart is leuk geworden hoor.

  lieve groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas