dinsdag 25 mei 2010

Tips gezocht!!!

Soms (best vaak eigenlijk) heb ik van die aankopen waarvan ik op het moment dat ik ze betaal nog niet weet wat ik er mee ga doen, of waar ik het neer ga zetten. Meestal als ik dan een rondje door het huis loop, vind ik altijd wel weer de juiste plek.
Vanmorgen was het weer zo ver. Ik liep door de Action en hoorde ergens in een vak dit rekje roepen "neem me mee, ik ben de laatste, neem me mee"

Toen dacht ik "ach natuurlijk mag je mee, ik zet je op mijn tuintafel, wat leuke dingetjes erop en we zijn alle twee weer blij".
Nu heb ik zo ongeveer alles wat wat mogelijk leuk zou staan uitgeprobeerd, maar ik heb nog steeds niet het "ja dit is het" gevoel.
De bakjes zijn vrij smal en ondiep, en plantjes zijn al snel te groot denk ik. Misschien is het leuker als ik de bakjes wit schilder....
Ik weet het nog niet.
Mocht iemand een leuk idee hebben, dan hoor ik het graag.
Groetjes Sas

13 opmerkingen:

  1. Hahaha....ik kom net bij de Action vandaan en heb hem nog in mijn handen gehad....wist ff niet waar ik hem zeten moes.
    Maar nu ik hem zo bij jou in elkaar zie staan, heb ik spijt dat ik hem niet mee genomen heb!!
    Tja...nu wat moet erin???
    Als je buiten gaat eten, kun je je bestek,servetten-broodjes e.d erin leggen.
    Maar da's maar tijdelijk natuurlijk!!
    Mag ik nog ff denken...kom er nog op terug!!
    Leuk ding!!

    lieve groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een geweldig leuk rek maar ik ben ook niet zo handig in decoreren. Maar ik weet zeker dat hier zat dames zijn die je wel een goede tip kunnen geven.
    Veel succes,
    Groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Há, die heb ik ook enige tijd terug gekocht. Bij mij staat hij voor het voorraam met wat tutspulletjes erin. Maar hij kan natuurlijk ook buiten met wat grote schelpen 'n paar waxinelichtjes (apothekers) potjes met (gekleurd)zand of kleine steentjes, 'n kleine nep buxusbol of plantjes ook bij de action, 'n paar mooie takken nep vogeltjes enz. Leuke foto's trouwens nog van de fair, ik ben er niet geweest dit jaar, geen tijd. Misschien volgend jaar weer. Groeten Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oja een klein vaasje of flesje met een paar kleine bloemetjes is ook leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Of verse kruiden......neemt ook niet zoveel ruimte in beslag...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ´m ook en hij heeft al op een paar plekken gestaan en het was het ook steeds niet, de bakjes zijn inderdaad net te smal. Ik heb ´m laatst wit geschilderd en hij staat nu op mijn slaapkamer met een verzameling zeepjes. Maar of hij daar blijft staan?
    (Oh ja, de tuinfair is gelukt hoor, ik heb de mannen meegelokt, en ze vonden het nog leuk ook!)
    Groetjes Xandra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi,ik heb dit bakje ook pas gekocht en ik ga wel de bakjes wit maken,het ijzer laat ik grijs,ik verzamel er allerlei prulletjes in en ik vind het schattig staan op je tafel.Fijne avond,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartstikke leuk ding, en misschien juist wel leuk in de vensterbank (binnen). Met een geurkaarsje, wat kantklosjes, een leuk kaartje, oftewel kleine hebbedingetjes.
    Ik vind het idee van Carla ook leuk, maar dat is in de praktijk misschien niet echt handig, tenzij je ruimte hebt in de keuken?
    Mooi linnengoed erin/erop is denk ik ook mooi, mits je katten hebt die denken dat je het speciaal voor hen hebt gedaan ;-)
    Misschien ook leuk met verse kruiden inderdaad, en een paar mooie stenen ofzo, als je 'm buiten zet.
    Gewoon maar dingen blijven proberen!
    groetjes Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  9. By the way, zit net te denken, met uien en aardappels, zou ook leuk staan, dan wordt ie juist heel praktisch...

    wordt je al zat van me...haha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha, toevallig heb ik er ook een. Bij mij staat hij in de keuken met een doosje met theelepels en de suiker en melkpot. Verder liggen er nog wat chocolademallen op. Ik heb hem wel wit gemaakt. Als je wil kan ik je daar een foto van sturen zodat je weet hoe hij in het wit is, kijk maar.

    Groetjes
    Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk schelpen etc............waxinelichtjes............gewoon lekker freubelen.......komt goed...........en ja...als ik in de winkel niet weet waar of wat ik er mee moet?? dan laat ik het staan.........anders kom ik er ook niet uit hoor!!


    Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi hoi!

    Ten eerste, heel hartelijk bedankt voor je schattige, snoeperige kaartje.
    Hartstikke lief!
    Ten tweede (hahaha) zoals al zovelen hierboven mij melden, gewoon lekker vol doen met schelpenzand en schelpjes en er tussendoor de waxinelichtjes of waxinelichtglaasjes en een strengetje pareltjes (ook van de action) er doorheen slingeren.
    Eventueel nog een vetplantje of mini-hederaatje erbij zetten en voila! Klaar is je etagere!
    Maar hij is ook superleuk als je een keertje een mini-high-tea gaat doen... lekkere kleine cake-jes, mini-tompouchen, bonbons, sandwiches en wat je maar lekker vind en dan eronder de mooie papieren kanten kleedjes (ook weer van de action).
    Nou, meid... leef je uit!

    Lieve groet,
    Monique

    by the way... wat heb je een leuke post gemaakt van de spulletjes, ik was de laatste tijd weinig in blogland, maar ik las het pas even snel voor ik naar bed ging, vandaar geen reactie, want voor ik het weet is het weer twee uur s'nachts hihi...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke dingen schrijven de dames hierboven, ben het helemaal met hun eens, leuk rekje, wat een leuke katten heb je, groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas