zondag 13 juni 2010

Nog net geen mop

Het was bijna de mop van: Ken je die mensen die naar de Fort fair gingen......... die gingen niet.
Van Purmerend tot Edam, we hebben alles daar tussen gezien, schattige huisjes, smalle dijkjes, mooie woonboten, en heel veel koeien, schapen en paarden maar de fair konden we niet vinden. Uiteindelijk zijn we toen we de hoop al bijna op hadden gegeven maar terug naar Kwadijk gereden. Bleek het daar links af te zijn ipv rechts af. Stond dus helemaal niet aangegeven.
Helaas stonden er maar drie brocante kraampjes, voor de rest waren het voornamlijk planten voor de tuin, schilderijen, beelden, wijn, zeep en andere dingen die met de tuin temaken hebben.
Maar ik heb even goed nog wat leuks gekocht hoor!!!
Zie je dat kleine kastje, hier helemaal links naast de kraam op de foto?
Die staat nu bij ons thuis, mijn man is hem nu aan het schoonschrobben. Dus de foto komt later. Al een tijdje zijn wij op zoek naar een frans spijlenbed, maar die zijn er alleen in zeer oncurante maten. Nou stond daar op die fair ook een vrouw met smeedijzeren hekwerken en een bed. Haar man maakt dus op verzoek ook andere bedden, helemaal naar je eigen smaak. Nou hebben we al het een en andere aan haar door gegeven wat onze wensen zijn en deze week mailt ze me door wat de kosten zullen worden. Nou ga ik deze week even het internet afspeuren naar foto's van HET bed.
Maar ik ben bang dat het te kostbaar gaat worden.
Fijne week!

9 opmerkingen:

 1. o-ow balen zeg als je het niet kunt vinden maar er uiteindelijk toch terecht komen en dan nog iets leuks scoren is dan toch weer mooi meegenomen. arme man van jouw moet ie nog schrobben ook op zijn vrije zondagavond, maar ben wel benieuwd naar het kastje hoor. Groeten Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig maar dat je de fair alsnog gevonden hebt...nu maar hopen dat de prij een beetje leuk is! We horen het vast wel :)

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owwww Saskia dat bed !!!! geweldig................wat een leuk verhaal............en toch nog gevonden...........leuk kastjes hoor!! gezellige kraam !!

  Fijne week liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is die mop toch geen mop geworden. je hebt een schattig kastje gevonden hoor. Ben ook benieuwd of het bed wat gaat worden. Dat op de foto is in ieder geval prachtig.
  Lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Saskia, wat leuk dat je m'n patroontje van het hart gaat maken! Ben reuzebenieuwd naar je creaties... Te gek voor vaderdag en tja mijn dochter heeft 'm al ingepikt, ja de a la "Pip Studio".
  Wat een te gekke markten/fairs heb je bezocht, ieeekksss m'n portemonnee wil er nu vandoor.
  Gaaaf dat bed, wij slapen ook in een spijltjesbed hihi... vind het zo lekker cozy en country. Alvast een heerlijke start van de week toegewenst, liefs en warme hartengroeten van Cin x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh haha wat fijn dat je het toch hebt gevonden en jaa die bedden zijn echt schreeuwend duur,helaas!Ik wens je een fijne week en hoop voor je dat het mee valt,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Saskia, gelukkig dat jullie uiteindelijk toch op de plaats van bestemming zijn terechtgekomen. Ondanks de weinige brocante kramen ziet het er heel sfeervol uit.
  Prachtig dat spijlenbed, nu maar hopen dat de prijs meevalt.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Saskia, die fair ziet er wel erg leuk uit..
  en toch nog iets leuks opgedaan. Wat een gestuntel als je iets niet kunt vinden he, gelukkig is het toch nog goed gekomen.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Saskia,
  gelukkig toch nog op de fair aangekomen en oooh ik hoop echt dat je het bed kunt kopen, het ziet er echt zooo mooi uit.
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas