dinsdag 1 juni 2010

Oef, wat een dag!!!

Om nog even terug te komen op mijn vorige post, het topje rechts komt bij Forecast vandaan, en dat zit geloof ik door heel Nederland heen. Dus voor de gene die interesse heeft, je hoeft niet speciaal naar Den Helder haha.

Ik had vandaag mijn eerste werk dag.
En hoewel het me nu allemaal nog even duizelt, viel het me allemaal reuze mee. Ik mag van te voren altijd graag bergen zien, maar dit bleken heuveltjes te zijn.
Ik kan alleen geen bonnen meer zien, pakbonnen, vrachtbonnen, GO bonnen crediteurenbonnen noem maar op ik heb ze allemaal gezien vandaag. Maar vraag me niet wat ik er mee moet doen bij mij staan er nu nog grote vraagtekens op mijn voorhoofd.
Maar het komt allemaal vast wel goed, ik heb nog even voor ik het alleen moet doen.
Ik had eigenlijk mijn eigen hoofd er tussen moeten fotoshoppen haha.

Als ik van mijn werk naar huis toe fiets, kom ik altijd langs de kringloop winkel. Nou vond ik gister dat ik mijn (voorlopig)laatste vrije middag goed moest besteden dus ben ik maar even naar binnen gegaan.
Grappig is dat toch, dat je de ene keer met lege handen naar buiten loop, en de volgende keer heb je nog net geen winkelwagentje nodig. Dat was nu dus het geval. Daarna kon ik met volle fietstassen naar de Action om nog even wat echte nepbloemen te halen, en na een grondige reinigingsbeurt is dit het resultaat.

Zo nu ga ik even heerlijk onderuit gezakt op de bank hangen, en doe de rest van de avond lekker even helemaal niets meer.
Groetjes Sas

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie spulletjes allemaal.......leuk leuk !!!


  Dat hoef ik al niet meer te missen...hahahaha!!

  Leuk mijn give away op je blog !! dankjewel..ik ga vast de spulletjes van de honden pakken........en dan mijn eigen dingen vast klaar leggen..............en dan is het bijna zover..........heerlijk !! bedankt voor je leuke berichtje in het gastenboek........groetjessssssssssss van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je leuke spulletjes gescoord...ik mag er ook altijd graag even naar binnen lopen en heb dezelfde ervaring...soms is het niets en soms zie je van alles!

  En je werk...na een aantal weken kun je het dromen, dat heeft tijd nodig en komt allemaal goed!

  Voor zo dadelijk...slaap lekker! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owwwwwww superrrrrrr gave spulletjes ik loop er ook altijd heel graag naar binnen ! Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog...even over de armen , tis best lastig maar ik steek van de ene kant van de arm , stukje door het lijfje en dan aan het andere stukje uitkomen( niet bij de andere arm hoor !)...of mss een half ronde naald werkt ook handig !
  Successssss
  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me voorstellen een eerste dag op het werk komt alles op je af en zeker als ze al een hele berg hebben om weg te werken ..zucht.

  Prachtige spullen heb je gekocht. Ik koop veel via marktplaats en dan betaal je helaas altijd wat meer. Zie steeds weer mooie dingen maar waar laten jullie het? Het wordt hier steeds voller en voller haha.

  Lieve groet,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu lijkt het nog allemaal russisch....maar als je sraks een week of wat verder bent...doe je het op je sloffies.
  Ik werk al 9 jaar waar ik nu werk, en we hebben nu een nieuwe wisselmachine gekregen....een ingewikkeld ding....en voel me nu dus net als jij ;-)(maar uit ervaring weet ik dat ook dat weer goed komt)

  Ik wens je een héle fijne dag...groetjes Carla.

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Valt vaak niet mee zo'n eerste werkdag, als het gevoel maar goed is. De rest krijg je allemaal wel onder de knie.
  Mooie vondsten heb je opgedaan.
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh woww Saskia,wat heb je weer prachtige spulletjes gescoord zeg.
  Je bent echt goed geslaagd deze keer.
  Al het begin is moeilijk,over een paar weken gaat alles van zelf op je werk.
  veel succes verder.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Saskia,
  oooh help, ik kan ook niet meer op de blog van Ria komen, en ik heb ook geen mailadres. Nu loopt m'n borduurwerk misschien wel op niets uit, zou heeeeel jammer zijn...en zelf iets bedenken???wel moeilijk denk ik. Nou ja we wachten nog maar even af. Ik dacht dat ik hier al eerder was langsgeweest maar misschien toch niet...soms duizelt het me wel eens, zoveel mooie blogs zijn er en de jouwe vind ik ook super, dat borduurwerk is zooo mooi... ga nog lekker even rondneuzen hier.
  Fijne avond nog,groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sas,
  wat een leuke dingen heb je gescoord bij de kringloop!! heerlijk soms, om jezelf even te verwennen met wat leuks!
  Enne, succes met je nieuwe job! Gaat vast en zeker goedkomen!!
  groet Hil

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas