zondag 20 juni 2010

Verjaardagsfeest & Vaderdag

Zo, alle spullen staan weer op z'n plaats, en de laatste borrelnoten zijn weer op gezogen.
Ons huis lijkt wel op een bloemenzee met maar liefst 5 bossen pioenrozen en nog wat andere boeketten.
Mijn vriendin had weer zulke leuke dingen voor me gemaakt, maar die laat ik in een andere post nog wel zien.
Helaas had mijn zwager mijn niet al te subtiele hints niet gegrepen, maar ik kreeg wel een envelop zodat ik weer leuk wat webwinkels kan bezoeken.
Van mijn schoonzoon (in wording) die voor kok leert kreeg ik een hele mooie, lekkere taart (helaas geen foto, hij is al half op).
En zo rollen we weer door in het volgende feestje VADERDAG!!!
Aan gezien mijn eigen ouders op vakantie zijn, heb ik voor mijn man maar een cadeautje gemaakt.
12 juni gaf Cindy van http://cindycountryhome.blogspot.com/ een gratis patroon weg (Cindy bedankt daarvoor), en dit is wat ik er van gemaakt heb.
Het borduren viel nog niet mee, maar als je de foto aanklikt kan je lezen wat er op staat.
Vaderdag is natuurlijk een dag om je vader in het zonnetje te zetten, maar deze keer wil ik mijn man (als vader) in het zonnetje zeten.
Als eerste is hij natuurlijk de aller liefste en leukste vader die mijn kinderen zich maar kunnen wensen. Ook al komt hij net van zijn werk thuis, als mijn meiden er om vragen maakt hij direct tijd voor ze vrij. Hij gaat ook nog mee naar alle fairs, markten, kringloopwinkels en tuincentra's, en hij vind het nog leuk ook.
Verder schuiven we hem regelmatig een foto of een tekening van een of ander meubel stuk voor, met de vraag of hij dat even kan maken voor ons. En na een paar dagen bedenktijd gaat hij maar weer richting bouwmarkt om hout te halen.
Ik lever de tekening en de maten, en hij maakt en schildert.
Deze bureau zagen we staan in een etalage en ik was meteen verliefd. Ik zag al helemaal voor me hoe leuk hij zou staan op de slaapkamer van jongste. Bij na vraag bleek hij € 900,00 te moeten kosten.
Dat vond ik geen grappig bedrag dus toen zijn we op zondag terug gegaan en hebben we foto's gemaakt en ben ik thuis aan het tekenen gegaan. Het boven werk maakte mijn man en de poten viste ik uit een berg grofvuil die toevallig in de zelfde week aan de straatkant stond.

Naast de deur in haar slaapkamer zit een nis, die zich er perfect voor leende om een kast neer te zetten. Nou bleek het nog niet zo eenvoudig te zijn om een leuke kast te vinden die daar in paste. Dus weer kwam de pen en papier erbij en paps ging weer aan het zagen.
Op een fair liepen we een keer tegen een soortgelijk kastje aan, nou ben ik een eeuwige twijfelkont, dus na lang dralen liepen we door met het idee dat we hem op het laatst nog een keer zouden bekijken. Nou daar heb ik van geleerd, hij was er mooi niet meer. "Ach" zegt mijn man "dan maak ik hem gewoon zelf". En bij thuis komst ging hij weer de schuur in.

Voor oudste kind maakte hij deze kast. In de paneeltjes moet nog steeds een keer behang geplakt worden, maar ze is er nog niet helemaal uit wat voor behang.

Verder maakte hij nog deze lamp voor onze slaapkamer.

Een ombouw voor de radiator in de badkamer.

En de kapstok voor in onze veel te kleine hal.

We vinden het zo super lief van hem, dat hij ondanks dat hij vaak 6 dagen per week werkt toch tijd vrij maakt om dat allemaal met, en voor ons te doen.
Dus bij deze dank je wel papa/John.Ps nou moet hij straks natuurlijk wel even komen kijken naar mijn blog, anders komt het nog niet over.
Fijne week en groetjes Sas

13 opmerkingen:

 1. Ohhh wowww Saskia,Wat heb jij een geweldige man,die alles kan.
  Het is zeer terecht dat je hem vandaag in het zonnetje zet. Wat maak hij schitterende dingen zeg,je man heb echt gouden handen.
  Kan ik hem niet een poosje lenen,ik zou het wel weten hoor,ik laat hem wel op de logeerkamer slapen.
  Want ik ben zelf heel gelukkig met mijn man,en 1 vind ik meer als genoeg.
  Maar voor te knutselen heb hij 2 linker handen.
  Behangen of verven dat gaat nog,maar de rest nee,dat moet gedaan worden door een ander.
  De slaapkamer van je jongste is schitterend,wat vragen ze toch veel geld voor iets vind je niet,dat is toch niet meer leuk.
  En nu heb je echt iets naar je zin.
  Wees zuinig op hem meis.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, wat bof jij met zo'n handige man zeg! Hier komen we niet veel verder dan samen een plankje in elkaar flansen, maar goed...manlief is verder een schatje, alleen totaal niet handig hi hi!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij een handige man zeg. Hij maakt prachtige dingen.
  Jammer dat je zwager de hints niet begrepen heeft, maar je kan toch nog heerlijk shoppen. Ik ben benieuwd waar je volgende keer mee komt.

  Groetjes van Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een man naar mijn hart...:)
  EEN WERELD PAPA..... wees er maar mooi zuinig op!!!
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou...die mannen van ons heten hetzelfde....hij is lief voor mij en voor zijn mieden...maar daar houd elke vergelijking mee op hoor.
  Als hij iets maken moet, worden er legio bouwtekeningen gemaakt(waarvan ik denk...man dat doe je even zo en zo) en vervolgens word het niks.
  Nee...ik ben hier de klusser in huis...ik ben degene die de kastjes maakt,schildert, behangt enzovoort.
  Dus....wees er maar verdomd zuinig op hoor...geweldig zo'n man!!!
  Ik vind het Top wat hij allemaal maakt!!!!
  Dus hij is met recht in het zonnetje gezet vandaag!!

  lieve grotjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieverd jouw mannetje.............ik dacht dat ik de liefste had.............maar er zijn er meer...............hahahahha!! lol lol !!! fijne avond nog liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieverd die pappa en man van jouw echt super. Ik heb ook een handig vriendje, erg handig, alleen heeft hij helaas niet zo veel tijd om te klussen.
  Verwen hem maar eens lekker heeft hij verdient.

  groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat je m even in t zonnetje hebt gezet, vasthouden zou ik zo zeggen!!!
  En nog gefeliciteerd, ik was donderdag jarig en heb t vandaag gevierd, helaas geen zon maar wel een gezellige dag!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OOOOHHHHHH SUPER Saskia, hiermee bedoel ik twee dingen... Allereerst je zelfgemaakte hart, WAT LEUK LEUK LEUK!
  Ben zo aan het verzamelen om me heen in blogland en per mail wie mij een foto van het hartje toestuurt in eigen creatie. Vind je het goed als ik je foto op m'n blog plaats?

  En natuurlijk die handige man, geweldig wat hij allemaal maakt hoor mijn complimenten.
  Ok, nu ga ik een move maken en mijn man jouw post laten lezen hahahaa.... Kan het wel, maar nu moet ik even wat hete pepertjes geven voor de zin hihii...
  Maar ook hij vind het heel gezellig om met me naar fairs enzo mee te gaan. Aankomende zondag vertoeven we heerlijk op de fair in Aalten, jij ook?

  Jij bedankt voor dit geniet momentje bij jullie thuis, heerlijk creatief gezin! En ben blij dat ik jou blij kan maken met m'n patroontje. Veel zomerliefs en warme hartengroeten, van Cin x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk hé, zo'n man die alles kan maken. Gelukkig heb ik zo'n exemplaar hihi...
  Leuk hart, maar ik kan het niet lezen meid, mijn ogen zijn niet al te best meer.

  fijne week, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd!! Zo te lezen heb je een leuke dag gehad en nog goed verwent ook!!!
  Jeetje, wat heb jij een handige man zeg, en zo lief dat hij dat allemaal zo voor jullie maakt!
  Lieve groet, anne.
  PS: leuk dat je in mijn webwinkeltje langskwam, en dat je ook nog wat besteld hebt, super! Het komt gauw je kant op hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn hemel, wat een mooie kasten buro's en wandplanken ! Geweldig, onvoorstelbaar zo mooi, is je man timmerman van beroep ofzo ? Wat een genot dat je hem kan strikken voor zulke mooie spulletjes ! Wat knap, petje af..je hebt een lot uit de loterij ;-)

  Maar dat had je natuurlijk allang begrepen, je zal er vast zuinig op zijn ;-)

  liefs, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 13. helemaal TOP dat bureau ,ik zoek ook zoiets ,mn zoon gaat eendezerdagen het huis verlaten en komt de zolderverdieping vrij ,ik had zo n bureau al in gedachten om daar neer te zetten ,ooo errug he? hij is nog niet weg en ik ben in mn hoofd al de zolder aan het her-inrichten ,maar kzal m best missen hoor ,maar ja kleine kindertjes worden groot he?
  Knap dat jou man dat zo gemaakt heeft zeg!
  Top!
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
Lieve groetjes, Sas